Villa Cuore - Tavernerio (Co)

Villa Cuore, një projekt inovativ për mikpritjen që ndërthur cilësinë e shërbimeve tipike me përsosjen e dizajnit.


Karakteristikat e Villa Cuore

° Kopsht i madh ° Wifi Falas ° Free Parking privat në dispozicion në vend pa rezervë. ° TV Satelitor ° Kushtëzimi dhe ngrohja e ajrit ° Banjë e gjërë private me dush ° Liri dhe pastrimi i përfshirë ° Minibar

Restoranti i Villa Cuore

Shërbimi për mëngjes shuplakë: Në dhomën e madhe të mëngjesit, në katin e parë, shërbehet nga ora 8:00 e mëngjesit. në orën 10:00 të mëngjesit. një shuplakë e pasur dhe e bollshme: do të gjeni të dy mëngjesin klasik italian (croissants, kafe, kapuçino, kos, ëmbëlsirat, drithërat, frutat e freskëta) dhe më të mirët e mëngjesit të këndshëm kontinental (proshutë, djathë) ... gjithçka që ju nevojitet për të filluar ditë me energji.


Dhomat e Villa Cuore

Doppia

Ngrohje nën dysheme / radiatorë, ajër të kondicionuar, (i nxehtë / i ftohtë), banjo me bidet, qasje në kodin domotik, Wi-Fi, TV LED, tavolinë.

Tripla

Ngrohje, ajër të kondicionuar, (i nxehtë / i ftohtë), Banjo me bidet, qasje në kodin domotik, ballkon, Wi-fi


Camera Standard

Ngrohje, ajër të kondicionuar, (i nxehtë / i ftohtë), Banjo me bidet, qasje në kodin domotik, ballkon, Wi-fiVendndodhja e Villa Cuore

Tavernerio (Co) (Italia) - Via Ai Monti 2, Tavernerio (Co)

Për të arritur Villa Cuore

Aeroporti Milano-Malpensa Merrni SS336dir 3 min (1.9 km)   Merrni SS336, A36 dhe A9 / E35 për Provincën e Komos 28 min (44.2 km) Merrni përmes Mariano Tentorio, përmes Oltrecolle, SP342 dhe përmes provinciale deri përmes ai Monti në Tavernerio como Merrni Via Giuseppe Rovelli në Viale Varese 3 min (450 m)   Merrni Via Rienza, Via Elio Zampiero dhe SP37 deri në Via S. Fereolo në Tavernerio 13 min (5.9 km)   Merrni Via Roma dhe Via IV Novembre deri në Via ai Monti